jueves, septiembre 28, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest dimecres, 1 de desembre, l’Ajuntament de Maó ha presentat el seu Programa de Nadal, amb un centenar d’activitats que se celebraran entre el dia 3 de desembre i el dia 6 de gener i que inclou la participació de diferents entitats de la ciutat. La presentació d’enguany s’ha fet al pati interior de l’Hotel Jardí de Ses Bruixes.

Han participat en aquest acte l’alcalde de Maó, Héctor Pons, la primera tinenta d’Alcaldia, Conxa Juanola, el tinent d’Alcaldia de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel Garcia, el regidor del PP, Mateu Ainsa, a més dels representants de les entitats col·laboradores.

Pel que fa a les activitats principals, enguany es pot destacar la recuperació de la tradicional arribada, en vaixell, dels Reis Mags d’Orient(dia 5 de gener), el tradicional Mercat de Nadal a la plaça Constitució o l’encesa de llums a càrrec dels “Llumets” (dissabte, dia 4).

És important assenyalar que, aquest any, s’han recuperat i adaptat diferents activitats, que estan condicionades a l’evolució de la pandèmia i que hauran de complir ,en qualsevol cas, amb les mesures sanitàries vigents en cada moment.

Héctor Pons ha afirmat que “s’ha preparat un programa molt enfocat al carrer, per evitar concentracions en espais interiors”. Per altra banda, l’alcalde ha explicat que “el programa té uns protagonistes molt clars que són els fillets i les filletes de Maó, que durant el darrer any i mig han fet un esforç molt important i que es mereixen tenir un programació enfocada i dirigida a tots ells.

El regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García ha assegurat que es tracta d’un programa molt complet i ha destacat “les diferents activitats que es faran al carrer durant tots aquests dies i que serviran per dinamitzar l’activitat a Maó i per recolzar, també,  el Mercat de Nadal, tant els matins com els capvespres”. En aquest sentit ha destacat “els espectacles per fillets i filletes, sortides de les colles de geganters, les actuacions de bandes i grups musicals els migdies, entre d’altres”.  

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular