miércoles, septiembre 27, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 28 de novembre de 2022. La Regidoria d’Educació, Joventut i Política Lingüística presenta –en el marc de Maó, ciutat Educadora– la conferència titulada «Envejecer con un cerebro sano», a càrrec  d’Inmaculada Cuchillo, investigadora de l’Institut de Neurociències d’Alacant (CSIC i Universitat Miguel Hernández).

La conferència –en col·laboració amb Ciudad Ciencia i oberta al públic en general– serà el proper dijous, 1 de desembre, a les 19.00 h, a la Sala d’Audiències del Claustre del Carme, de Maó. L’entrada és lliure fins a completar la cabuda.

Llicenciada en Biologia i doctorada a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Madrid, Inmaculada Cuchillo va començar a estudiar l’alzheimer l’any 2002, a Londres (Institute of Psychiatry, del Kings College London); i, des del 2008, ho fa a l’Institut de Neurociències d’Alacant (CSIC i Universitat Miguel Hernández).

Actualment, la conferenciant és investigadora principal del Ciberned (Centro de Investigaciones en Red de Enfermedades Neurodegenerativas) i combina la seva tasca de recerca amb la docència, en qualitat de professora associada, a la Universitat Miguel Hernández, d’Elx. Ha publicat treballs en el camp dels mecanismes cel·lulars alterats per l’alzheimer, així com sobre els biomarcadors que es troben al líquid cefalorraquidi, àmbit en el qual està desenvolupant actualment dues patents. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular