martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Maó ha preparat un programa d’activitats amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, que se celebra el dia 25 de novembre.

El programa d’enguany se celebra entre els dies 25 de novembre i 16 de desembre i inclou, a més dels actes institucionals, activitats molt diverses com xerrades, taules rodones i de sensibilització, exposicions, tallers o una performance-denuncia, entre altres.

Dijous, 25N, tindrà lloc l’acte institucional de l’Ajuntament de Maó, a partir de les 18.00 h a la plaça Constitució, amb la lectura del manifest institucional i l’encesa de llums de l’edifici consistorial, que anirà seguit d’un minut de silenci per les víctimes de la violència masclista i 5 minuts de renou.

Dissabte, 27 de novembre, se celebraran una sèrie d’actes al carrer de Ses Moreres de Maó, entre les quals s’inclouen la lectura del Manifest a càrrec de la Fundació per a Persones amb Discapacitat i la lectura dels noms de les dones assassinades, enguany, per la violència masclista. El programa complet, amb totes les activitats programades, es pot consultar a la web www.ajmao.org

 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular