lunes, junio 5, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest dimecres, l’Ajuntament de Maó ha presentat el seu programa amb motiu del Dia Internacional dels Drets de la Infància que se celebra el dia 20 de novembre. En aquest sentit, la programació municipal inclou diferents activitats entre els dies 19, 20 i 21 de novembre.

L’acte principal tindrà lloc el divendres, dia 19, amb la participació quatre membres del Grup de Participació Infantil en el X Parlament Balear Infantil. Aquests joves maonesos i maoneses han elaborat una feina audiovisual centrada en el Consum Responsable, que és el punt nombre 12 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de la ONU.

Entre els diferents actes d’aquest programa, també, hi destaca la penjada de la pancarta del Dia Internacional dels Drets de la Infància al balcó de l’Ajuntament, que faran els membres del Grup de Participació Infantil, juntament amb la lectura del manifest “Maó, un municipi millor per a la infància”. La façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de color blau, amb motiu d’aquest Dia Internacional.

El tinent d’Alcaldia d’Educació i Joventut, Toni Carrillos, ha explicat que “totes aquestes activitats tenen l’objectiu d’impulsar i protegir els drets de la infància al nostre municipi, a més de promoure la participació d’aquests infants en els en assumptes de la vida pública  que els afecten directament”. En aquest sentit, Carrillos també ha recordat que Maó es va adherir a les “Ciudades Amigas de la Infancia” de UNICEF i ha reafirmat el compromís del consistori amb els drets de tots els fillets i filletes.

 PROGRAMA D’ACTIVITATS:

DIVENDRES 19 DE NOVEMBRE. 10.00 A 14.00 H

X Parlament Balear Infantil.Organitzat per l’OBIA i UNICEF Comitè Balears.Participants: Estel Capó, Mariona Martín, Alexia Salord i Neus Capella, membres del Grup de Participació Infantil.Temàtica: La Liga por la Tierra. ODS 12. Consum Responsable.

DIVENDRES 19 DE NOVEMBRE. 17.30 H

Acte institucional: Ajuntament de Maó.Membres del Grup de Participació Infantil penjaran la pancarta del Dia Internacional dels Drets de la Infància al balcó de l’Ajuntament i faran la lectura del manifest “Maó, un municipi millor per a la infància”. La institució il·luminarà la façana de color blau, amb motiu d’aquest Dia Internacional.

DISSABTE 20 DE NOVEMBRE

? 10.00 a 14.00 h. Plaça de la Conquesta.Intervenció artística. (En Cas de Pluja tindrà lloc al Claustre del Carme).Som artactivistes: convertim el plàstic en art.? 12.00 a 13.00 h.Passacarrers, amb els Gegants de Maó.Sortida a la plaça de s’Esplanada. Recorregut pel centre de Maó, que finalitzarà a la plaçade la Conquesta.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular