jueves, septiembre 28, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

El Servei de Joventut i l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Maó posen en marxa el Primer Concurs Jove “Crea-Accions Artístiques”, dedicat a representar referents positius de relacions respectuoses.

Aquesta iniciativa té una dotació total de 1.500 € i és un concurs obert a joves de tota l’illa, fins a una edat de 30 anys.

Amb motiu del 25N, efemèride del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, l’Ajuntament posa en marxa aquesta iniciativa, que anima a promoure i fer visibles formes de relacionar-se de manera saludable, basades en el respecte, el consentiment i la diversitat.

Les obres artístiques a presentar abasten un ampli ventall de formats, que van des de l’audiovisual (curtmetratge, esquetx, anunci, TikTok, les històries de l’Instagram…), passant pel disseny gràfic, les il·lustracions i la fotografia, fins arribar als microrelats, la poesia, la música o la dansa. Fins i tot inclou una proposta de campanya de sensibilització a les xarxes socials.

Hi pot participar tota la gent jove de l’illa menor de 30 anys, de forma individual o en grup.

Hi haurà dues categories de premis, per valor de 750 € cada una; la primera, destinada a joves de fins a 18 anys; la segona, per a joves de 19 a 30 anys.

El premi serà entregat en forma de val i es podrà gastar als comerços locals, per a la compra de material audiovisual, obra artística i/o literària.

El termini de presentació de les Crea-Accions Artístiques finalitza el dia 27 de novembre de 2021.

Per poder participar-hi, la persona interessada haurà de llegir i acceptar les bases del concurs i entregar l’obra artística, juntament amb el formulari de participació emplenat i —en cas de ser menor d’edat— l’autorització signada. 

S’ha d’enviar al correu [email protected]

Trobareu tota la documentació més avall.  

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular