viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’alcalde de Maó i president de la Fundació Teatre Principal de Maó, Héctor Pons, i el senyor Antonio Denclar, com a representant de l’empresa EHM Contrata, Dirección y Gestión de Obras S.L, acompanyats per la vicepresidenta del Patronat de la Fundació, Conxa Juanola, i la gerent del Teatre, Àngela Vallés, han firmat un nou  conveni de col·laboració econòmica entre les dues entitats.

La citada empresa renova, així, la seva condició de mecenes del Teatre Principal de Maó i el seu compromís de col·laboració amb les despeses anuals de programació per l’exercici 2021, amb la voluntat d’estalonar l’activitat artística i cultural de la institució.

Aquest conveni de col·laboració es renova amb aspiracions de futur. Per tant, si és voluntat d’ambdues entitats, serà renovat, en les condicions que es pactin, abans de complir-se un any de la signatura.

El present conveni es podrà fer extensiu a altres iniciatives puntuals que es duguin a terme des de la Fundació del Teatre Principal de Maó. Si es produís aquesta circumstància, es plasmaria en un conveni específic per a cada activitat en la qual s’acordés col·laborar. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular