martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament ha concedit una subvenció a 35 habitatges del terme municipal de Maó per a la reforma de façana i la millora de l’accessibilitat i/o l’habitabilitat, mitjançant una inversió total de 105.212 euros. Aquesta actuació s’emmarca dins la campanya MILLORANT CA TEVA, MILLORAM MAÓ 2021.

Pel que fa a les quanties de la subvenció, l’import màxim per a la rehabilitació de façanes és de 6.000 euros, mentre que la quantitat màxima per a les reformes de millora de l’habitabilitat i/o l’accessibilitat és de 4.500 euros.

Els habitatges inclosos dins aquesta línia de subvenció han d’estar ubicats en el sòl urbà del terme municipal de Maó, han de tenir una antiguitat d’almenys 35 anys i no haver estat subjecte de reformes integrals o modificacions de la façana.

La tinenta d’Alcaldia d’Urbanisme i Obra pública, Dolors Antonio, ha explicat que “l’Ajuntament impulsa aquesta iniciativa amb el doble objectiu de millorar l’accessibilitat i habitabilitat dels habitatges més antics de Maó, així com les condicions de seguretat, manteniment i estètica de les façanes de la ciutat”.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular