martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

El passat divendres, 29 d’octubre, va tenir lloc l’acte de clausura del projecte BRISTOL 170-III, al qual van assistir l’alcalde de Maó, Héctor Pons, i la regidora de Microciutat, Economia, Comerç i Turisme, Carme Seguí, la primera Tinenta d’Alcaldia, Conxa Juanola, el regidor del PP, Dino Gelabert, i la consellera insular Francesca Gomis.

Els responsables institucionals van ressaltat el compromís municipal amb la formació i amb les oportunitats per a la inserció laboral d’aquests projectes, en el context de l’actual mercat laboral i en la situació d’excepcionalitat que estem vivint.

El projecte ha possibilitat la contractació, durant dotze mesos, de nou persones de més de 30 anys, que s’han format en el certificat de professionalitat de Promoció turística i informació al visitant, d’una durada de 570 hores, així com en la formació complementària en anglès.

Per poder dur a terme el projecte, s’ha contractat una directora i una docent del certificat de professionalitat, una docent de formació complementària i personal administratiu, a més de realitzar diverses accions formatives complementàries amb diferents entitats, a les quals l’Ajuntament de Maó vol agrair la seva participació.

Amb els projectes mixtos de formació i ocupació de l’Ajuntament de Maó, s’estan complint els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030: l’ODS 8 – Treball digne i creixement econòmic; l’ODS 4 – Educació de qualitat; l’ODS 10 – Reducció de la desigualtat; i l’ODS 5 – Igualtat de gènere. I també l’objectiu 6 de l’Agenda Urbana, relatiu a fomentar la cohesió social i cercar l’equitat.

L’alumnat-treballador del projecte s’ha format al mateix temps que treballaven a Ca n’Oliver, a l’estació d’autobusos, a la Casa Consistorial, al Mercat del Claustre del Carme, al Teatre Principal i en llocs itinerants del municipi.

Dotze mesos ha estat el temps necessari perquè aquests nou alumnes-treballadors/ores hagin obtingut, no sense esforç i motivació, la capacitació per a la professió d’informadores i informadors turístics. Prova de la seva bona feina és que han atès 15.917 persones, que, al seu torn, els han realitzat un total de 9.707 consultes durant tota la temporada d’estiu.

El projecte Bristol 170-III, emmarcat en el Programa SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ, ha estat finançat pel SOIB, amb la participació del SEPE i amb fons del SOIB, mitjançant Conferència Sectorial, per un import de 219.103,19 €. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular