miércoles, septiembre 27, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Les obres es podran adquirir els dies 10 i 11 de desembre, a la Sala Polivalent des Soleiet, as Castell

Maó, 25 de novembre de 2022. L’Ajuntament de Maó i l’Ajuntament des Castell impulsen Son Art, una venda solidària d’obres artístiques, els beneficis de la qual es destinaran a projectes de l’entitat Creu Roja.

Les obres que ara es posaran a la venda van ser pintades durant el passat mes d’abril, a Maó i as Castell. Els artistes van pintar diverses creacions en directe, amb música en viu a càrrec d’Anna Szostak Quartet, les quals van ser donades a l’entitat.

Son Art, que han organitzat les empreses Eventson i Tararó, compta amb la participació de 16 artistes, que posen a disposició de la iniciativa un total de vint obres, a un preu especial, inferior al de mercat, que va entre els 100 i els 500 euros.

Pel que fa l’exposició, el dia 9 de desembre a les 19.00 hores, es farà la inauguració a la Sala Polivalent des Soleiet, a la plaça de s’Esplanada des Castell.

La venda de les peces artístiques tindrà lloc els dies 10 i 11 de desembre, en horari de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, i de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, respectivament.

El regidor de Dinamització Econòmica, José Manuel García, espera que amb aquesta segona activitat es pugui veure assolit l’objectiu inicial de la iniciativa, i convida a la gent que hi participi, ja que tota la recaptació anirà íntegrament destinada a l’entitat Creu Roja.

A la venda, les obres de 16 artistes

– Verónica Arellano (artista i gerent del Centre Internacional d’Art i Gravat de Menorca Xalubínia)- Anna Bals (alumna de l’Escola d’Art de Menorca)- Jordi Cárdenas (artista)- Jessenia Celada (alumna de l’Escola d’Art de Menorca)- Luca Galmés (alumne de l’Escola d’Art de Menorca)- Joy Gonsaga (alumna de l’Escola d’Art de Menorca)- Lluna Gutiérrez (alumna de l’Escola d’Art de Menorca)- Pol Marbán (artista)- Miriam Rodríguez (alumna de l’Escola d’Art de Menorca)- María Ruiz (artista)- Vincent Russell (artista)- Carmen Salcedo (artista i alumna del Centre Internacional d’Art i Gravat de Menorca Xalubínia)- Pau Sintes (artista)- Tomeu Sánchez (artista)- Rosa Suárez (artista)- Caterina Taltavull (artista)

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular