martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Durant els darrers dies, s’han iniciat les obres de renovació de l’enllumenat del Passeig Marítim de Maó. Concretament, aquest projecte abasta la renovació lumínica, amb lluminàries LED, de tota la FASE 1 del Passeig Marítim, que va des de l’Avinguda Port de Maó fins a l’aparcament de Sa Punta. Aquest canvi suposarà un estalvi energètic del 86% en aquesta zona, amb una reducció de més de 4kw.

El consistori inverteix una partida de 99.631,45 euros (IVA inclòs) en aquesta millora de la ciutat. Pel que fa al termini d’execució de l’obra, és d’1,5 mesos.

Així, l’Ajuntament de Maó segueix apostant per la renovació progressiva de l’enllumenat públic de la ciutat, mitjançant focus de tipus LED, que afavoreix a l’estalvi d’energia i suposa, per tant, un estalvi econòmic important i una reducció d’emissions de CO2.

L’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha considerat que «el Passeig Marítim és una de les zones més importants de Maó des del punt de vista turístic i per la seva relació entre el port i la ciutat». Així mateix, Héctor Pons ha explicat que aquesta obra permetrà «millorar la qualitat de l’enllumenat en aquest entorn, millorar l’eficiència energètica i evitar les avaries que es produïen  en aquesta zona”.

Per altra banda, el batle ha afirmat que aquesta actuació és «una primera passa que anirà acompanyada de futures inversions, tant d’enllumenat com per millorar la situació de les voreres i de l’entorn del Passeig Marítim».

 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular