martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

Maó, 1 de juny de 2023. Les...

Ajuntament de Maó

El Teatre Principal de Maó serà l’escenari...

Elecciones Generales, 23 de Julio de 2023

      ELECCIONES GENERALES (23 de julio de 2023) Durante el...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó ha adquirit una nova nau al polígon industrial per ubicar-hi les dependències auxiliars de la Policia Local, davant la imminent sortida de les instal·lacions que ocupa, actualment, a l’edifici II de l’antic quarter de Santiago. En aquest espai, que ara es desallotja, està prevista la construcció de l’Escola d’Adults de Maó, el CEPA Joan Mir i Mir.

La nova nau que acollirà les dependències de la Policia Local de Maó se situa en una parcel·la de 1.508 m2 al carrer Binimaimut 8-A i compta amb una superfície construïda de 1.004 m2.  El consistori ha invertit 585.000 euros en la seva adquisició.

Per altra banda, cal recordar que l’Ajuntament de Maó també va adquirir, l’any passat, l’antiga nau de Madesa al carrer Bajolí, per ubicar-hi les instal·lacions de la brigada municipal, que també ha sortit de l’antic Quarter de Santiago. Fins ara, l’Ajuntament de Maó no disposava de cap nau al polígon industrial.

En aquest sentit, l’adquisició d’espais municipals permet consolidar i millorar la qualitat dels serveis que s’hi ubiquen, amb espais més adequats per a la seva activitat i seguir avançant en la planificació urbanística de la ciutat amb una major certesa i seguretat. Així mateix, aquestes dues naus donen sortida a la situació de provisionalitat en la qual es trobaven, fins ara, les dependències de la Brigada Municipal i de la Policia Local.

L’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha explicat que “continuam avançant en la feina de reubicació dels serveis municipals que, fins ara, han estat ubicats al Quarter de Santiago”. En aquest sentit, el batle ha afegit que “hem adquirit un espai polivalent, amb zona d’oficines, un pati interior i una nau, per poder recol·locar aquestes dependències a una zona del polígon industrial pròxima a Maó, que permeti un fàcil accés dels serveis de la Policia”. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular