martes, junio 6, 2023

CURSOS DE NATACIÓN Y AQUAGYM: Verano 2023

El Ayuntamiento de San Fernando de Henares,...

Llega «Mercado de Palacio» a los «Veranos de Nuevo Baztán».

Llegan los «Veranos de Nuevo Baztán» a...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest matí, s’ha presentat el programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Maó amb motiu de la festivitat de Tots Sants. En aquest programa hi destaca la bunyolada i la castanyada gratuïtes que tindran lloc al Claustre del Carme el diumenge dia 31 d’octubre. A més,  aquest mateix dia se celebrarà el concurs popular: “Millors Bunyols de Maó 2021”.

La presentació d’aquest programa ha comptat amb la participació de l’alcalde de Maó, Héctor Pons, la tinent d’Alcaldia de Cultura i Festes, Conxa Juanola, el tinent d’Alcaldia de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García i la regidora del PP, Margarita Pons, juntament amb els representants de les associacions de veïns i veïnes.

Per altra banda, el dissabte dia 30, l’Ajuntament muntarà un petit photocall a l’entrada del Claustre del Carme (entrada plaça miranda), on les persones interessades es podran endur la seva foto de forma gratuïta.

El regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García, ha explicat, també, que “l’Ajuntament ha preparat un petit programa d’actes de “Tots Sants” coordinats amb les diferents associacions de veïns i veïnes de Maó, per tal de reactivar l’activitat als barris de la ciutat”.   

 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular