martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó ja ha abonat la segona línia d’ajudes a empreses de Maó per pal·liar els efectes de la Covid-19, per un valor total 429.000 euros. Així, s’ha concedit una ajuda de 1.500 euros a un total de 285 negocis de Maó.

Cal recordar que el consistori va posar en marxa aquesta segona línia per poder arribar, també, a diferents empreses i establiments que romanen tancats durant l’hivern i que no s’havien pogut beneficiar d’altres ajudes. Així mateix, aquesta ajuda també inclou als treballadors autònoms i a empreses sense un espai físic concret.

Aquesta convocatòria és fruit d’un conveni firmat entre Ajuntament, Consell de Menorca i  Govern de les Illes Balears, on cada administració podia invertir fins a un màxim de 289.294 euros. Per tant, existeix una partida restant de 428.882 euros en total, repartits a parts iguals entre les 3 administracions, que destinarà a altres projectes a Maó.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Maó invertirà aquest romanent (146.294 euros) en accions de millora de l’enllumenat públic a zones comercials, el Consell invertirà la seva partida (146.294 euros)  en accions de dinamització comercial, mentre que l’ús de la partida restant del Govern (146.294 euros), encara està per concretar.

Amb l’excussió d’aquesta segona línia d’ajudes directes, que té l’objectiu d’impulsar la reactivació econòmica a la ciutat, l’Ajuntament de Maó reafirma el seu compromís amb el teixit econòmic local, conscient que aquest 2021 ha sigut un any complicat per a les empreses.

També cal assenyalar que aquesta inversió se suma a la primera línia d’ajudes municipals atorgades l’any passat per l’Ajuntament, mitjançant una partida municipal de 300.000 euros i a les subvencions de la resta d’administracions. A més, de forma paral·lela a les ajudes directes, l’Ajuntament segueix treballant en el seu Pla Local de Reactivació i Transformació #Maó27. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular