martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Avui, dia 22 d’octubre,  brigada municipal de l’Ajuntament de Maó ha deixat enrere la seva etapa a les instal·lacions de l’antic quarter de Santiago, després de més de 20 anys. Aquest divendres, ha finalitzat el procés de trasllat de tot el material fins a diferents ubicacions, totes elles provisionals.

En aquest sentit, cal recordar que l’Ajuntament de Maó va adquirir l’antiga nau de Madesa, situada al carrer Bajolí, per instal·lar-hi les dependències de la brigada municipal, després de cedir l’antic quarter de Santiago al Govern de les Illes Balears, per a la construcció de la nova residència geriàtrica. Ara, ja s’ha licitat el contracte d’obra per adaptar aquesta nau al seu nou ús.

Avui, l’alcalde de Maó, Héctor Pons i la regidora Microciutat, Economia Comerç i Turisme, Carmen Seguí, han aprofitat per visitar, per darrera vegada, les instal·lacions de la brigada a l’antic quarter de Santiago, on els treballadors municipals han finalitzat les darreres actuacions de trasllat.

L’alcalde de Maó ha volgut destacar “l’esforç que està fent l’Ajuntament de Maó i el conjunt de treballadors per resoldre les ubicacions de diferents serveis. És una feina, a vegades, poc visible, però molt important pel que fa a la planificació de la ciutat, per aconseguir unes instal·lacions adequades perquè els serveis de l’Ajuntament puguin funcionar i donar resposta a les demandes ciutadanes”. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular