martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

El pròxim dimecres, dia 13 d’octubre, s’iniciaran les obres per a l’ampliació de l’aparcament situat a l’entrada de Sant Climent, que permetrà la creació de 38 noves places per a cotxes i 6 noves places per a motocicletes. L’ampliació d’aquest aparcament abasta 954,50 m², en el terreny contigu a l’aparcament actual.

Actualment, aquest aparcament ocupa 2097,68 m² i ofereix 53 places per a cotxes i 7 places per a motocicletes. Després de la citada ampliació, aquesta instal·lació tindrà un total de 3052,18 m² i permetrà l’estacionament de 91 cotxes i 13 motocicletes.

El pressupost d’adjudicació és de 129.470 euros (IVA inclòs), l’empresa adjudicatària és Antonio Gomila S.A. i el termini d’execució de les obres serà de 4 mesos, aproximadament.

Cal assenyalar que, tot i que durant el transcurs de les obres no serà necessari el tancament de tot l’aparcament actual, sí que la maquinària d’obra ocuparà unes 10 places, aproximadament. Per açò, l’Ajuntament permetrà l’estacionament de vehicles en el camp de futbol de Sant Climent, de manera provisional.

Per altra banda, cal recordar que, actualment, l’Ajuntament també està tramitant la creació d’un nou aparcament a l’entorn del Passeig Marítim de Maó, que habilitarà 54 noves places d’aparcament per a cotxes.

Imatge

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular