martes, junio 6, 2023

Aplazada la feria de Mascotas

La IV Feria de Mascotas que debiera...

Ajuntament de Maó

Maó, 31 de maig de 2023. Aquest...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Segons les dades de l’última estadística disponible, denominada ‘Visitants estiu 2021 Maó’, durant els mesos de juliol, agost i setembre s’han realitzat un total de 9.707 consultes i s’han atès un total de 15.917 persones, als sis punts d’informació turística municipal, que han tingut el suport del personal informador turístic del projecte mixt d’ocupació i formació en promoció turística local “Bristol 170-III”, emmarcat en el Programa SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ, finançat amb fons del SOIB, mitjançant Conferència Sectorial.

En el recompte total, el 56,6 % de les persones usuàries ha estat de procedència nacional, fet que enguany representa més de la meitat del turisme que ens visita. Quant a les altres nacionalitats, podem destacar que el 22 % era d’origen francès; el 10,3%, d’origen britànic; i l’11,1 % restant engloba altres nacionalitats.

Aquestes dades reflecteixen l’actualitat del turisme a Maó, en l’entorn actual de mesures sanitàries específiques, habilitades per donar seguretat en l’accés de visitants a les Illes Balears, amb motiu de la pandèmia, i constaten una tendència generalitzada al creixement dels turismes espanyol i francès, respectivament.

Si ho comparam amb la temporada del 2019, aquell any el turisme britànic va representar la majoria de les consultes, seguit per les persones usuàries de procedència nacional i per les d’origen francès.

Pel que fa referència als sis punts d’informació turística municipal, es confirma que els tres més concorreguts són el del Claustre del Carme, amb una afluència del 37,6 %, seguit pel de l’estació d’autobusos, amb un 35 %, i pel situat al mateix Ajuntament, amb un 21,9 % del total de consultes.

Imatge

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular