martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Avui s’ha presentat el programa “Parelles Lingüístiques”, que impulsen les regidories de Política Lingüística i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Maó. L’objectiu d’aquesta iniciativa és posar en contacte a persones catalanoparlants amb altres que volen reforçar l’aprenentatge de la llengua catalana.

Segons ha explicat el regidor de Política Lingüística, Antoni Carrillos, “es tracta d’una manera distesa i no acadèmica d’aprendre a expressar-se en català i de conèixer una cultura diferent, mentre dues persones passegen o prenen un cafè”.

Per la seva part, la regidora de Participació Ciutadana, Catalina Ferrer, ha afegit que “poden participar en aquestes trobades totes les persones majors de 16 anys. Tant les que parlen català habitualment, com les que just tenen unes poques nocions de català i que volen agafar fluïdesa, perdre vergonya i incorporar el català a la seva vida quotidiana.

Es demana que la parella lingüística es trobi, almenys, una hora a la setmana. Durant un mínim de 10 vegades. Les inscripcions es poden fer a través de l’adreça electrònica: [email protected]

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular