martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 20 de setembre de 2021. Aquest cap de setmana s’han celebrat les Aules Feministes, a Eivissa i Formentera, sota títol -L’empoderament de les dones. Objectiu: la igualtat-, coincidint amb el vintè aniversari de l’Institut Balear de la Dona.

Les Aules Feministes són un espai d’aprenentatge i reflexió, del qual sorgeixen noves iniciatives que funcionen com a eines transformadores de les estructures socials, econòmiques i culturals que, al llarg del temps, han suposat un sostre de vidre i un terra per al potencial de les dones.

La regidora d’Igualtat, Participació Ciutadana i Cooperació de l’Ajuntament de Maó, Catalina Ferrer, ha participat en aquestes trobades que han comptat amb nombroses conferències a càrrec de diferents persones amb trajectòries intel·lectuals reconegudes; que han compartit les seves experiències i els seus punts de vista sobre la igualtat de gènere.

Catalina Ferrer ha destacat «La visió oberta i integradora de tos i totes les ponents», que serviran per enriquir l’estratègia l’Ajuntament de Maó per seguir avançant cap a una societat més igualitària i amb igualtat d’oportunitats per a tothom.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular