martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest dimecres i aquest dijous, l’alcalde de Maó, Héctor Pons, s’ha desplaçat fins a Madrid per mantenir una sèrie de reunions de feina amb diferents autoritats d’àmbit nacional, amb l’objectiu d’atraure noves inversions a Maó, que permetin seguir amb el desenvolupament i la modernització de la ciutat.

1. Així, en primer lloc, l’alcalde va ser rebut al Ministeri de l’Interior, on s’ha reunit amb el Subdirector General de Planificació i Gestió d’Infraestructures i Mitjans per la Seguretat, Daniel Belmar.

? L’objectiu principal d’aquesta reunió és demanar celeritat en la construcció de la nova comissaria de la Policia Nacional a Maó, que està prevista, des de fa anys, en una parcel·la d’uns 1000 m2 ubicada al carrer Campament, L’Ajuntament té cedit aquest terreny al Ministeri de l’Interior per a la construcció d’aquesta instal·lació.

2. Posteriorment, l’alcalde es va desplaçar al Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, on s’ha reunit amb Secretari General d’Agenda Urbana i Habitatge, David Lucas Parrón.

? Héctor Pons ha proposat al Ministeri la compra del solar on s’ubica l’aparcament públic del carrer Vasallo i que, actualment, és propietat de Defensa. En aquest sentit, la proposta de l’Ajuntament consisteix en la compra d’aquest solar per part del Ministeri per construir una promoció d’habitatge social, que dediqui la seva planta baixa a un aparcament públic que permeti mantenir o ampliar les places actuals.

? L’alcalde de Maó també ha platejat la possibilitat que el Ministeri pugui dedicar fins estatals a la revitalització i modernització dels barris de Maó com, per exemple, el d’Andrea Dòria.

3. El dijous, la primera reunió del batle va ser amb el President de Correos, Juan Manuel Serrano.

? Pel que fa a aquesta reunió, l’alcalde ha plantejat al president de l’entitat la necessitat de recuperar l’antic edifici de correus, situat al centre de la ciutat, al carrer de l’Església, per revitalitzar aquest espai i poder trobar-li una nova utilitat.

4. Héctor Pons també es va reunir amb el Subdirector General de Promoció i Seguretat Alimentària, Victorio Teruel Muñoz.

? Amb la voluntat d’impulsar el projecte de modernització de l’escorxador de Maó que ha presentat la cooperativa.

5. Finalment, el batle de Maó es va desplaçar a IFEMA, a la fèria BISUTEX, per donar suport a les diferents empreses del sector de bijuter de Maó que hi participen. Un sector amb molta de tradició a la ciutat i que servit, juntament amb altres sectors, per tenir una economia més diversificada que altres municipis.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular