martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Avui, l’Associació «The Legacy» ha fet entrega del quadre commemoratiu del llegat a Menorca de l’Armada dels Estats Units.

Aquesta Associació i l’Ajuntament de Maó van firmar un conveni l’any 2018, per establir un marc de col·laboració, de caràcter cultural, científic i patrimonial, en totes aquelles matèries que mostrin els lligams que la ciutat de Maó manté amb els Estats Units.

Especialment, durant l’època entre 1815 i 1848, quan el port de Maó va actuar com a base d’hivernada de la Mediterranean Squadron dels Estats Units. La pròxima activitat que s’organitzarà en aquest sentit és una exposició de segells recuperats d’aquella època.

Han participat en aquest acte l’alcalde de Maó, Héctor Pons, Conxa Juanola, primera tinenta d’Alcaldia, Eva García, presidenta de l’Associació The Legacy, Isabel López, directora de l’Administració General de l’Estat a Menorca, Rafel Sánchez, de la Comandància General de les Illes Balears, Víctor Manuel Herrero Álvarez, Coronel de Cavalleria, Luís Alejandre, president de la Fundació Illa del Rei i Margarita Pons, regidora del PP, entre altres.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular