viernes, septiembre 29, 2023

INAUGURADA LA FERIA MEDIEVAL 2023 EN QUINTANAR DE LA ORDEN

FacebookTwitter Este viernes 22 quedó inaugurado el mercado...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Exposicions, accions simbòliques, xerrades i taules de participació formen el cartell del 25N

Maó, 18 de novembre de 2022. L’Ajuntament de Maó, en col·laboració amb diverses entitats del municipi, ha organitzat un ampli programa d’activitats amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Les activitats programades s’estendran del 22 al 27 de novembre, amb una programació que inclou exposicions, xerrades i un mural participatiu.

Pel que fa l’acte central de la jornada, tindrà lloc el mateix 25 de novembre, amb la penjada de la pancarta commemorativa al balcó de l’Ajuntament, a les 12.00 hores. A més, es durà a terme una acció simbòlica durant la qual es destaparan senyals de trànsit amb consignes contra la violència masclista, ubicades a diferents llocs del municipi.

Serà durant el capvespre del 25 de novembre quan se celebrarà l’acte institucional, durant el qual es produirà l’encesa de la il·luminació de la façana de l’edifici consistorial amb color lila.

La regidora d’Igualtat i Participació Ciutadana, Catalina Ferrer, declara: “Vull dir ‘prou’ a la violència masclista. Ho dic ara que s’atraca el 25-N i ho dic cada dia. Tant de bo no haguéssim de dedicar-hi un dia del calendari, a visibilitzar aquesta lacra de la societat! Per açò, us deman que vingueu, totes i tots, a cridar al meu costat: ‘No a la violència contra les dones!’.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular