martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest matí, l’Ajuntament de Maó ha presentat un programa amb prop de 60 actes que se celebraran durant els darrers dies d’agost i durant tot el mes de setembre, en substitució de l’habitual programació de les Festes de Gràcia. Es tracta d’un programa ple d’esdeveniments culturals, tots ells controlats i amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19.

Pel que fa a la portada del programa d’aquest any, la protagonista és l’escultura de la sirena del port de Maó, que enguany compleix el seu 30 aniversari.

A l’acte de presentació, que s’ha celebrat avui al Moll de Ponent, hi ha participat l’alcalde de Maó, Héctor Pons, el regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García, la regidora de Cultura i Medi Ambient i portaveu d’Ara Maó, Conxa Juanola, i representants de la resta de grups municipals amb representació al consistori: María José Camps, portaveu del PSOE, Ana Lía Noval, regidora del PP, i María Pons, portaveu de Ciudadanos. També han assistit a l’acte l’autor de l’escultura de la sirena, Leonardo Lucarini, a més de representants de les entitats col·laboradores. La jornada ha estat animada pels nous gegantons de la Colla de Geganters de Maó.

Per la seva part, l’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha volgut enviar un missatge de «prudència» i «responsabilitat», davant les dates que s’atraquen, quan habitualment se celebraven les Festes de Gràcia. «Demanam a la ciutadania de Maó que continuïn sent exemplars, perquè els dies posteriors al 7 i 8 de setembre no ens haguem d’arrepentir de res i que puguem estar orgullosos de l’actitud i el comportament de tots i totes». En aquest sentit el batle ha afegit que «Viurem aquestes activitats des de la prudència, però també amb l’esperança de poder recuperar més actes dels que són tradicionals per les nostres festes».

Per altra banda, Héctor Pons ha destacat que «és un programa que mira a la mar, amb diferents actes enfocats a seguir impulsant l’activitat al port». Pel que fa als actes que tindran lloc a la rada, destaquen les diferents activitats per celebrar 30 aniversari de la sirena, el dia 9 de setembre, o la ubicació de la fira d’atraccions al port, a la nova esplanada del Moll de Ponent, davant les escales de la Costa de Ses Voltes.

Per la seva part el regidor de Festes, José Manuel García, ha explicat que «aquest és un programa pensant amb la situació que tenim actualment, amb control d’aforament als diferents concerts que es faran a diferents espais de la ciutat, i amb una oferta variada, amb activitats que puguin arribar a tothom».Es pot consular el programa complet amb totes les activitats a la web www.ajmao.org

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular