martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest dilluns, 23 d’agost, l’Ajuntament de Maó i la Terrassa del Claustre han presentat el concert que oferirà el grup Love of Lesbian a Maó, el dia 12 de setembre a partir de les 21.00 hores. Serà un concert de petit format, adaptat a la situació actual, amb un aforament màxim de 250 persones que hauran d’estar assegudes i separades amb la corresponent distància de seguretat. Les entrades es podran adquirir a la web www.esclaustre.com

Aquest matí, la regidora de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola i el regidor de Festes i Dinamització Econòmica, José Manuel García han presentat aquest concert, que s’emmarca dins el programa d’actes que prepara l’Ajuntament per el proper mes de setembre.

Aquest acte de primer nivell se suma als concerts ja presentats de El Consorcio (3 de setembre), Pèl de Gall + Xanguito (4 de setembre) El Linares, En Concierto (6 de setembre), entre d’altres. Així mateix, aquesta setmana, l’Ajuntament de Maó presentarà un programa d’actes que tondran lloc entre els darrers dies d’agost i durant tot el mes de setembre, tots ells controlats i amb la corresponents mesures de protecció de la Covid-19.

En aquest sentit, regidor de Festes i Dinamització Econòmica, José Manuel García ha explicat que

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular