martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

• És necessari demanar cita prèvia, que es podrà sol·licitar a través de la web www.ajmao.org, a partir d’aquest dilluns.

Maó, 6 d’agost de 2021. Enguany, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Maó obrirà el procés d’inscripció a les activitats dirigides a partir del dia 16 d’agost. Per acudir al poliesportiu a fer la inscripció de forma presencial és necessari demanar cita prèvia, que es podrà sol·licitar a través de la web www.ajmao.org, a partir d’aquest dilluns.

Així, una vegada es tingui cita prèvia, les persones empadronades a Maó podran fer la seva inscripció al poliesportiu municipal els dies 16, 17, 18, 19, 20, 23, 24 i 25 d’agost

A partir del dia 1 de setembre podrà fer la inscripció la resta de persones residents i no residents a Maó, també amb cita prèvia.

Gent Gran

En el cas de les activitats per a les persones majors, es farà una recollida de cites prèvies, de forma presencial, els dies 23, 24 i 25 d’agost de 8 a 21h a la recepció del Poliesportiu.

Posteriorment, aquestes persones es podran inscriure a les diferents activitats dirigides els dies 26, 27 i 30 d’agost (residents). A partir del 31 d’agost es podran inscriure la resta de persones.

Aquest any el procés d’inscripció s’obre abans de l’habitual, per millorar l’organització i que a l’inici de curs estiguin les places cobertes.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular