martes, septiembre 26, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 18 de novembre de 2022. Avui matí, una delegació del Grup de Participació Infantil de Maó ha participat en el XI Parlament Balear Infantil, que ha tingut lloc al Parlament de les Illes Balears, amb motiu del Dia Mundial de la Infància.

Els infants representants de la ciutat que han viatjat fins al Parlament Balear són els següents: Olga Vinent Pons, Enric Puig Florit, Nora Costa Sánchez i Joaquim Martínez Morales. La sessió en què han participat ha tractat la salut mental durant els períodes de la infància i l’adolescència.

El grup de Maó ha estat el sisè a prendre la paraula i ha posat sobre la taula la necessitat de disposar de més eines i recursos per atendre els problemes que afecten a la salut mental. Han demanat a representants polítics locals i autonòmics més recursos humans: més psicòlegs als centres mèdics, més personal orientador en els espais educatius, més espais de diàleg i facilitar les eines perquè les famílies hi puguin accedir.

La presentació s’ha fet a través de la lectura del manifest i/o projecció de vídeos dels compromisos i demandes dels diferents consells.

A l’acabament de l’acte, s’han fet una fotografia de grup amb el president del Parlament de les Illes Balears, Vicenç Thomàs.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular