viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest dilluns, l’alcalde de Maó, Héctor Pons, i el regidor de Dinamització Econòmica, José Manuel García, han presentat el concert que farà el mític grup El Consorcio al parc des Freginal, de Maó, el divendres 3 de setembre, a partir de les 21.00 hores. El concert comptarà, a més, amb la cantant menorquina Joana Pons, com a artista convidada.

A l’acte de presentació, també hi han participat el regidor d’Educació, Joventut i Normalització Lingüística, Antoni Carrillos, i Daniel Cabrera, promotor de l’esdeveniment, qui s’ha mostrat molt satisfet per poder dur a Maó un dels grups vocals més importants del país. Així mateix, el promotor de l’esdeveniment ha volgut posar de manifest l’organització d’aquest concert, que tindrà una cabuda limitada de 1.200 persones i comptarà amb tot un protocol de mesures de prevenció de la Covid-19, per tal d’oferir un espectacle de qualitat i segur. Les entrades es poden adquirir en línia a www.impactoespectaculos.com.

El Consorcio, format per Amaya Uranga, Estíbaliz Uranga, Iñaki Uranga i Carlos Zubiaga, és el grup vocal per excel·lència del nostre país. Són l’única formació hispana que ha venut més d’un milió de còpies d’un senzill cantat íntegrament en castellà i han guanyat un Grammy Llatí, l’any 2016. En aquest concert interpretaran un repertori amb les seves 50 millors cançons, on s’inclou «Es Mahón».

Per la seva part, Héctor Pons ha explicat que «sempre intentam que hi hagi una oferta plural i suficientment variada, perquè tots els perfils trobin una activitat que pugui ser del seu interès”. Així mateix, l’alcalde de Maó ha assegurat que «es tracta d’una activitat controlable, que volem que sigui exemplar, on es puguin controlar tots els paràmetres de seguretat, com l’entrada i sortida de les persones i la distància de seguretat».

El regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel Garcia, ha explicat que, de cara als dies previs al 7 i 8 de setembre, «des de l’àrea de Festes estem programant una sèrie d’activitats culturals que anirem desvetllant; totes elles incorporen totes les mesures de seguretat necessàries».

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular