viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Aquest matí, l’alcalde de Maó, Héctor Pons i la regidora de Comerç i Turisme, Carmen Seguí, s’han desplaçat fins a l’Estació de Creuers del Port de Maó per rebre a l'»Europa 2″, el primer creuer de la temporada que arriba a Maó, després de molts de mesos d’incerteses.

Allà, l’alcalde i la regidora han donat la benvinguda al patró de l’embarcació, a qui han fet entrega d’un obsequi i un record de la nostra ciutat. Així mateix, durant la recepció, els representants municipals han pogut conversar amb els responsables de la nau sobre els principals atractius de Maó o sobre la situació actual del sector creuerista.

Per la seva part, l’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha afirmat que «és un sector turístic important per la nostra ciutat i que, en condicions normals, ajuda a desestacionalitzar la temporada, sobretot durant els mesos de maig, juny, setembre i octubre».

Així mateix, Héctor Pons ha explicat que «l’Ajuntament està fent feina per impulsar una promoció específica de la ciutat de Maó i de l’illa de Menorca, amb un producte diferenciat que posi en valor tots aquells aspectes lligats a la Reserva de la Biosfera, a l’art, a la cultura i als diferents elements que poden potenciar les escales de petits i de mitjans creuers a la nostra ciutat».

En aquest sentit, l’alcalde de Maó ha volgut reafirmar el compromís de l’Ajuntament amb «un model de turisme de creuers de qualitat, que avanci cap a la sostenibilitat, amb un perfil de vaixell i de turista compromès amb la figura de Menorca com a Reserva de la Biosfera».

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular