martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 23 de juliol de 2021. Aquest divendres, l’Ajuntament de Maó i la Colla de Geganters de Maó han presentat «Moments de Festes», el primer àlbum de cromos dels Gegants de Maó a les Festes de Gràcia. Una iniciativa que es desenvoluparà entre el 15 d’agost i el 30 de setembre amb l’objectiu de donar a conèixer la cultura de les festes patronals i, també, amb la intenció de dinamitzar l’activitat econòmica als comerços participants,

Quants àlbums s’editaran? Com es podran aconseguir?

S’editaran 800 àlbums, en format A4 i es podran aconseguir gratuïtament a les oficines de l’Ajuntament de Maó; i també a les oficines de Cultura de l’Ajuntament de Maó i al Centre Comercial Sa Plaça.

Quants de cromos s’editaran i com es podran aconseguir?

Es faran, en total, devers 120 imatges diferents, aproximadament, per cada àlbum, cosa que fa un total mínim de 96.000 unitats; es distribuiran entre els comerços adherits a la iniciativa.

Comerços que vulguin participar

Qualsevol comerç interessat a distribuir un dels nombres dels cromos només ha d’enviar un correu electrònic a [email protected] o telefonar al 971353280 i sol·licitar apuntar-se a aquesta activitat, en qualitat de comerç. Aquests establiments es poden apuntar fins al dia 2 d’agost.

Durant l’acte de presentació, del regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García, ha explicat que la iniciativa neix amb la idea d’animar el moviment de les persones entre els comerços de Maó: «la gent tindrà un llistat dels establiments participants i hauran d’anar comerç per comerç a recollir els cromos».

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular