martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

La ciutat de Maó acollirà, durant els mesos d’estiu i principi de tardor, un total de 10 festivals de tot tipus, sota el paraigües del programa “Maó Festivals 2021”. Aquests festivals, organitzats per diferents entitats, compten, tots ells, amb el suport econòmic i logístic de l’Ajuntament de Maó. .

Amb aquest impuls als diferents Festivals de Maó, l’Ajuntament vol seguir donant suport a l’activitat cultural a Maó, per aconseguir una ciutat encara més viva i plena d’activitat, amb una oferta cultural i artística àmplia i de qualitat.

La regidora de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, ha explicat que aquesta programació “acull festivals de tot tipus; musicals, d’arts escèniques o d’arts plàstiques”. En aquest sentit, la regidora ha afegit que “ amb aquest estalonament feim possible que hi hagi tota aquesta varietat de programació, per poder gaudir de les diferents mostres artístiques de gran nivell que caracteritzen la nostra ciutat”.

Podeu consultar el calendari amb els diferents festivals i les seves dates al cartell de “Maó Festivals 2021”. La compra d’entrades es podrà fer a l’espai web de cada festival.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular