viernes, junio 9, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 15 de maig de 2023. Avui matí, a la plaça del Carme, s’ha presentat el programa corresponent a la iniciativa Maó+Flors 2023, amb presència de les entitats col·laboradores, els portaveus de la corporació municipal i els mitjans de comunicació.

Des del dimecres 17 i fins al diumenge 21 de maig es podran trobar i visitar una cinquantena de propostes divulgatives, culturals i de dinamització entorn de la temàtica floral; i enguany, concretament, de l’artística.

Pel que fa el cap de setmana del 20 i 21 de maig, la població viurà els dies de més activitat: residents i visitants podran visitar i contemplar la cinquantena d’espais habilitats, així com les instal·lacions decorades amb motius florals, guarnides per a l’ocasió. El programa també inclou un mapa amb les ubicacions concretes d’aquests espais.

Tallers, rutes guiades, activitats per a infants i xaranga de gegants també animaran els diferents emplaçaments del centre de Maó. A més, un total de 38 comerços s’han adherit a la celebració i estaran oportunament engalanats amb motiu d’aquesta iniciativa. Alguns d’aquests comerços també s’han apuntat, paral·lelament, al Concurs de Mostradors, els premis del qual es lliuraran el proper dimecres.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular