martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’ajuntament de Maó informa que ja han finalitzat les obres de reforma de 725 metres de vorera al polígon industrial de Maó, repartits entre els carrers de Binimaimut, S’Era Alta i Dragonera. L’actuació abasta 1,5 metres d’amplada en aquests trams de vorera.

Les obres d’aquest projecte han inclòs, també, la renovació de 725 metres de canalització elèctrica i la substitució de 9 punts de llum amb tecnologia LED. Abans d’aquestes actuacions, aquests trams es trobaven en mal estat, a conseqüència del pas del temps.

Així, l’Ajuntament de Maó ha invertit una partida de 75.842 euros (IVA inclòs) en aquesta reforma que ha executat l’empresa EHM.

L’objectiu de la iniciativa és incrementar la seguretat dels usuaris, renovar la canalització elèctrica i anar millorant l’estat i l’estètica del polígon, de forma progressiva.

Per altra banda, cal recordar que aquest projecte s’emmarca dins una campanya d’actuacions de millora al polígon industrial de Maó i se suma a la reparació de 166 punts de llum i la instal·lació d’un directori d’empreses amb més de 30 cartells, entre altres actuacions.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular