martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’alcalde de Maó i president de la Fundació Teatre Principal de Maó, Héctor Pons, i Tino Maria Ballester, representant de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, acompanyats per la vicepresidenta del Patronat de la Fundació, Conxa Juanola, i la gerent del Teatre, Àngela Vallés, han firmat un nou conveni de col·laboració entre les dues entitats.

La Fundació renova així la seva condició de mecenes del Teatre Principal de Maó, així com el seu compromís de col·laboració amb les despeses anuals de programació per l’exercici 2021/2022, amb la voluntat d’estalonar l’activitat artística i cultural de la institució.

Aquest conveni de col·laboració es renova amb aspiracions de futur. Per tant, si és voluntat d’ambdues entitats, serà renovat, en les condicions que es pactin, abans de complir-se un any de la signatura.

El present conveni es podrà fer extensiu a altres iniciatives puntuals que es duguin a termedes de la Fundació del Teatre Principal de Maó. Si es produís aquesta circumstància, esplasmaria en un conveni específic per a cada activitat en la qual s’acordés col·laborar.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular