martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’alcalde de Maó, Héctor Pons; el tinent d’Alcaldia d’Esports, Formació i Ocupació, Carlos Montes; i la regidora de Microciutat, Economia, Comerç i Turisme, Carme Seguí, han visitat el personal informador turístic del projecte BRISTOL 170-III.

La visita ha consistit en un recorregut pels diferents punts d’informació turística, ubicats, respectivament, a l’estació d’autobusos, a Ca n’Oliver, al Claustre del Carme, al punt itinerant del port i a l’Ajuntament de Maó.

Els punts d’informació turística són atesos, durant part de la jornada laboral, per un total de nou persones, en qualitat d’alumnat treballador del projecte.

Aquest alumnat ha estat contractat com a personal d’informació turística del projecte mixt d’ocupació i formació en promoció turística local i informació al visitant “Bristol 170-III”, que incorpora la direcció, docència i suport administratiu necessaris per a la seva execució.

El projecte es va iniciar durant el mes d’octubre de 2020, a través de la citada iniciativa, emmarcada en el programa SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ, finançada amb fons del SOIB, mitjançant Conferència Sectorial, dirigit a persones de més de 30 anys en situació d’atur.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular