martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

ja és aquí la nova edició d’Estiu al Port 2021, el programa que omple d’activitat i de vida el passeig del port de Maó amb diferents activitats durant tot l’estiu.

Enguany se celebra ja la quarta edició d’aquesta iniciativa, que inclou diferents activitats com el Mercat de Nit i Música al Port arran de la mar, tots els dijous de juliol i agost, recupera els «Vespres d’Art a Baixamar», un dissabte de cada mes, i que comptarà, també, amb el «Festival de Pintura en Viu», tots els dijous, els divendres i els dissabtes a la zona de s’Hort Nou. Així mateix la nova edició d’aquest programa celebrarà una sèrie de concerts i actes festius que se celebraran al llarg de l’estiu.

En definitiva, l’objectiu principal de la nova edició de l’estiu al port és omplir d’activitats uns dels espais més importants i emblemàtics de la ciutat com és la seva rada, per tal que tant els veïns i veïnes de Maó com els nostres visitants puguin gaudir d’una gran programació social i cultural en aquest espai únic.

Per la seva part, el regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García ha destacat «la recuperació dels «Vespres d’Art a Baixamar», on un grup de pintors exposaran les seves obres i pintaran en viu al llarg de tot al port. Una activitat que serà possible gràcies, entre d’altres, a la col·laboració de Josep Bagur» .

Així mateix, el regidor ha explicat que aquests Vespres d’Art a Baixamar es dividiran en tres dies, el primer dels quals serà aquest mateix dissabte dia 26, quan un total de 24 artistes pintaran en viu entre la Costa de Ses Voltes i la Sireneta de Maó».

L’Alcalde de Maó, Héctor Pons ha convidat a tothom a participar en aquesta iniciativa: «És el quart any que duim a terme un programa d’activitats específic per al port de Maó, per omplir el port d’activitat cultural i social, amb l’objectiu que l’activitat portuària sigui un dels elements centrals per tots aquells que ens visiten, lligat a una oferta artística i social».

El delegat de l’APB a Menorca, Vicent Fullana ha manifestat que «des de l’Autoritat Portuària col·laboram amb totes les activitats de l’Estiu al Por per poder atracar més el port a la ciutadania de Maó i aconseguir un port més atractiu i més viu a l’estiu».

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular