martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament ha escomès una sèrie de millores al poliesportiu municipal, amb la intenció de seguir millorant els diferents serveis que allà s’hi ofereixen.

Concretament, l’Ajuntament ha invertit 3.817 euros en la renovació de la grua hidràulica de la piscina municipal, que permet l’entrada i sortida de l’aigua a les persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, cal recordar que la piscina del poliesportiu municipal s’utilitza per a realitzar diferents activitats terapèutiques i de rehabilitació.

En aquesta mateixa instal·lació, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Maó ha renovat els dipòsits acumuladors d’aigua calenta sanitària, mitjançant una inversió de 10.000 euros, que permeten regular la temperatura de l’aigua de la piscina, en funció de l’ús que se li vulgui donar.

Així mateix, el servei de manteniment del poliesportiu municipal, en col·laboració amb els treballadors del projecte de formació del SOIB Reactiva 2020, han repintat l’edifici del poliesportiu municipal, tant el seu interior, com tota la façana exterior. S’han invertit 5.000 en pintura.

Per altra banda, l’Ajuntament ha adquirit diferents materials esportius per a altres activitats, a través d’una inversió total de 12.000 € :

• Adquisició de material esportiu per a les activitats dirigides i per a les escoles esportives d’estiu per valor de 5.168.25 € .

• Adquisició d’un nou amplificador per a l’equip de megafonia de la pista poliesportiva per valor de 700,00 € .

• Adquisició d’eines de taller per al manteniment de les instal·lacions del poliesportiu per un import aproximat de 3.000,00 €.

• Adquisició d’un aparell electrònic de música portàtil per a les classes dirigides en diferents espais per valor de 300,00 €.

• Adquisició de porteries futbol 7 per a l’Estadi Maonès per import 2.871,44 €.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular