martes, junio 6, 2023

Campeonato de Karate

Torneo de karate organizado junto al...

Nuevo “Reto 15 Rutas 2023”: Urbanizaciones de Los Peñascales

Este domingo 4 de junio continuamos con...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 12 de juliol de 2021. Aquest dilluns, l’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha convocat, de manera extraordinària, a la Junta de Seguretat Local per reforçar la coordinació entre les diferents forces de seguretat amb competències municipi, de cara a l’activitat social que es desenvolupa a Maó durant tot l’estiu.

Per altra banda, durant aquesta Junta de Seguretat extraordinària també s’ha començat a tractar el dispositiu especial de seguretat que s’organitzarà durant dels dies en els quals se celebren les Festes de la Mare de Déu de Gràcia, els dies 7, 8 i 9 de setembre. A mesura que s’atraquin aquestes dates, es convocarà una Junta de Seguretat, específicament, per aquest tema.

A la Junta de Seguretat Local d’aquest dilluns hi ha participat, a més del batle de Maó, la directora de l’Administració General de l’Estat a Menorca, Isabel López, la tinenta d’Alcaldia de Serveis Generals, María José Camps, i el tinent d’alcaldia Festes, José Manuel García, el delegat de l’APB a Menorca, Vicent Fullana, així com els responsables de la Policia Local, la Policia Nacional, la Guardia Civil, la Policia Portuària.

A més, l’alcalde de Maó també ha convocat al director de l’atenció primària a Menorca, Txema Coll, i a tots els grups municipals: Conxa Juanola per part d’Ara Maó, Maria José Camps per part del PSOE, per part del PP hi ha participat Basilio Ferrer i per part de Ciudadanos, la seva portaveu, Maria Pons.

En aquest sentit, el batle de Maó Héctor Pons, ha explicat que «és una coordinació que ja ha començat durant les darreres setmanes i que ja ha permès controlar algunes concentracions de persones, principalment a la zona del port».

Així mateix, Héctor Pons ha afegit que, durant la reunió, «s’ha acordat incrementar la informació, fins i tot a peu de carrer, sobre la necessitat de complir amb l’obligació d’utilitzar mascareta, també en exteriors, quan no es pugui complir amb la distància de seguretat».

Finalment, també s’ha comentat, a proposta de la directora de l’Administració General de l’Estat a Menorca, Isabel López, la possibilitat d’implicar als locals d’oci i restauració en la difusió de la informació tant de la campanya de vacunació com de la campanya de prevenció contra la Covid-19. Una prevenció necessària per garantir el bon funcionament d’aquest sector econòmic tan important.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular