martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’alcalde, Héctor Pons i la regidora de Microciutat, Economia, Comerç i Turisme, Carme Seguí han visitat els punts d’informació turística del projecte SOIB 30 Formació i Ocupació Bristol IV.

Maó, 12 de maig de 2023. La ciutat de Maó posa en marxa aquesta setmana sis punts d’informació turística distribuïts per diferents llocs emblemàtics de Maó amb l’objectiu d’atendre i orientar als turistes i visitants.

Els punts d’informació turística estaran ubicats a l’Estació d’Autobusos de Maó, al Mercat del Claustre del Carme, a Ca n’Oliver, als balcons de la Casa Consistorial, al Teatre Principal de Maó i també un punt informatiu itinerant que donarà informació per tots els carrers de Maó. Per una altra banda, l’alumnat-treballador també estarà ubicat a les Oficines de la Fundació de Turisme del Port de Maó i al carrer de ses Moreres.

Aquests punts d’informació turística són atesos per l’equip del projecte SOIB 30 Formació i Ocupació BRISTOL IV de l’Ajuntament de Maó, format per deu persones, que prepara a l’alumnat-treballador per a ser informadors turístics.

El projecte Bristol IV és un projecte mixt d’ocupació i formació en promoció turística local i informació al visitant que es va iniciar el mes de desembre i té una durada d’onze mesos. Aquest projecte s’emmarca en el programa SOIB 30 Formació i Ocupació, finançat amb fons del SOIB, mitjançant Conferència Sectorial, dirigit a persones de més de 30 anys en situació d’atur.

El projecte està inclòs en el Pla local de reactivació i transformació #Maó27, que inclou el projecte 2.5 Formació i Ocupació, que l’àrea de formació i ocupació executa anualment. Amb el desenvolupament d’aquests projectes ocupacionals, l’Ajuntament de Maó està complint els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030: l’ODS 8 – Treball digne i creixement econòmic; l’ODS 4 – Educació de qualitat; l’ODS 10 – Reducció de la desigualtat; i l’ODS 5 – Igualtat de gènere. I també l’objectiu 6 de l’Agenda Urbana, relatiu a fomentar la cohesió social i cercar l’equitat.

Aquesta iniciativa —finançada pel SOIB i amb la participació del SEPE, per un import subvencionat de 219.500,00 €, més l’aportació de l’Ajuntament de Maó— els dona l’oportunitat d’aprendre una feina i rebre una certificació professional oficial. Al mateix temps, té l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones que hi participen

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular