viernes, junio 9, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Maó, 19 de maig de 2023. Els tallers d’estiu de les Escoles Municipals de ceràmica, pintura i música de l’Ajuntament de Maó obriran les preinscripcions el 23 de maig i fins el 4 de juny. Aquests cursos es desenvoluparan entre el 3 i el 28 de juliol.

Les preinscripcions es podran fer de forma telemàtica, a través del lloc web municipal i de www.carpetaciutadana.org, o de forma presencial, amb cita prèvia. Finalitzat el termini de preinscripció, es publicarà al lloc web municipal el llistat de les persones admeses, que hauran de complimentar les matrícules entre els dies 16 i el 25 de juny.

Pel que fa als tallers de ceràmica, a càrrec de Natàlia Milán, destaca el de ‘Ceràmica en família’, que permet treballar junts a dos membres de la mateixa família; una activitat pensada per a infants de 4 a 12 anys, acompanyats pels seus familiars. També hi haurà un taller d’introducció al torn, per conèixer les possibilitats d’aquest element tant característic de la ceràmica, pensat per a petits i grans, a partir dels 8 anys.

Quant a les activitats de l’Escola de Pintura, que durà a terme Dani Seguí, s’ofereix un taller de dibuix i pintura a l’aire lliure, per a majors de 14 anys. També hi haurà un taller de pintura jove, amb nocions bàsiques de dibuix i pintura, per a joves d’entre 8 i 14 anys.

Per últim, s’ofereixen 15 tallers musicals, amb les professores Elsa Perches i Montse Mercadal, i els professors Carles de la Primavera i Moisès Pelegrí.

Tota la informació de les activitats i de la matrícula es pot trobar a la web www.ajmao.org. 

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular