viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Els batles de Maó, Héctor Pons, i de Palma, José Hila, han mantingut avui una reunió de feina a l’Ajuntament de Maó per coordinar la col·laboració entre ambdues institucions amb l’objectiu de potenciar actuacions conjuntes i intercanviar propostes de futur.

Durant la trobada, s’han tractat diferents qüestions relacionades amb la mobilitat sostenible, el transport urbà, urbanisme, la neteja de la ciutat, la necessitat de seguir potenciant l’habitatge social o els abonaments per als menorquins que viatgin a Mallorca. A la reunió també hi han participat la primera tinenta d’Alcaldia de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, i la regidora d’Urbanisme i Obra Pública, Dolors Antonio.

Per la seva part, l’alcalde de Maó ha destacat «la importància de la col·laboració entre els ajuntaments, per fer front als temes d’interès comú i poder compartir línies d’acció en benefici de la nostra ciutat».

El batle de Palma ha explicat que la reunió ha servit per «posar en comú» els temes compartits. «Palma i Maó tenim una bona relació i moltes ganes de fer feina de forma conjunta per donar solucions als nostres veïnats, hem de facilitar el seu dia a dia», ha afirmat Hila.

La trobada entre ambdós municipis ha acabat amb un recorregut per alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat, començant per l’orgue de l’Església de Santa Maria, passant pel Teatre Principal de Maó, fins a arribar al Palau de Ca n’Oliver on s’ha posat punt final a la visita.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular