jueves, septiembre 28, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Recentment, s’ha celebrat a Madrid l’Assemblea General 2021 de l’Associació Ruta Europea del Queso, la primera trobada de feina presencial després de 15 mesos, que ha comptat amb la participació d’Idiazabal, Maó, Villaluenga del Rosario, Casar de Cáceres, Ripoll, Fundao, Mancomunidad de municipios del Norte de Gran Canaria, Nisa i Serrada.

Totes les entitats associades han mostrat la seva intenció de seguir fent feina en favor d’aquest tresor gastronòmic, patrimoni dels seus territoris i que és un dels motors del desenvolupament socioeconòmic local.

L’objectiu és avançar en la superació d’un any complicat pel sector del formatge i, també, per al sector turístic, els dos pilars estratègics de l’Associació.

En una intensa i productiva sessió de feina s’han posat les bases de l’Estreatègia 2022, que se sustentarà, fonamentalment, en el desenvolupament de models compartits de processos digitalització del sector, en l’intercanvi d’experiències entre municipis i empreses formatgeres, així com en la definició d’una acció conjunta en la definició d’esdeveniments de difusió.

Els pròxims mesos seran claus en la definició de l’Estratègia, que serà sotmesa a l’aprovació en una trobada de feina a Casar de Cáceres, l’octubre d’enguany, coincidint amb la «Semana de la Torta del Casar» y la «Feria Europea del Queso Torta del Casar».

El tinent d’alcaldia de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Maó, José Manuel García, s’ha mostrat molt satisfet amb la sintonia que mostren tots els municipis associats, per poder fer d’aquesta ruta un referent turístic en el sector de formatge i ha considerat que, durant els pròxims mesos, es podran veure avanços importants d’aquesta l’Associació.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular