viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’exposició “Retrospectiva» de Xavier Salvador s’exposarà a la Sala Sant Antoni fins al 26 d’agost. L’horari de visita serà de dilluns a dijous de 18.00 h a 21.00 h. Divendres i dissabtes d’11.00 h a 14.00 h i de 18.00 h a 21.00 h.

En aquesta exposició retrospectiva, Xavier Salvador ens mostra la serenor i la tranquil·litat que ha trobat a Menorca, on viu i pinta des del 1977 i on ha aconseguit la sinergia perfecta entre artista, entorn i obra.

Gràcies a la seva capacitat de síntesi i a la seva sensibilitat, Xavier ens transmet la llum i la bellesa del paisatge menorquí i de la seva gent. Les seves obres, com diu ell, “parlen per si soles de vivències i d’estats d’ànim, sense paraules, sense discursos i en silenci, per gaudir d’un llenguatge tan antic com el llinatge humà”.

Aquest artista perseverant, discret i sincer ens convida a passejar, a descansar la mirada en les seves pintures i a gaudir -com ell- del temps, de la llum, de la pau.

Per la seva part, la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Maó, Conxa Juanola, explica de Xavier Salvador que, malgrat tot el que ha fet i els èxits que ha tingut en la seva trajectòria artística -tant a Menorca com fora de la nostra illa-, segueix mantenint la personalitat dels grans, la d’aquells que creuen en la seva feina, que la viuen amb passió.

I açò és el que ens transmet Xavier Salvador amb la seva mirada a la terra que l’envolta; una mirada serena, neta, que retrata molt bé aquesta terra mediterrània de colors vius. L’Ajuntament de Maó agraeix sincerament a l’artista l’oportunitat de poder gaudir d’aquesta mostra retrospectiva; i, així mateix, convida tothom a visitar-la i a descobrir la gran riquesa que conté la seva pintura.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular