martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó informa que ja és obert el termini de sol·licituds per a la campanya «MILLORANT CA TEVA, MILLORAM MAÓ 2021», que atorga ajuts per a la rehabilitació d’edificis i habitatges en el sòl urbà del terme municipal de Maó, amb el doble objectiu de millorar l’accessibilitat i habitabilitat dels habitatges més antics, així com les condicions de seguretat, manteniment i estètica de les façanes.

Pel que fa a les quanties de la subvenció, l’import màxim per a la rehabilitació de façanes serà de 6.000 euros, mentre que la quantitat màxima per a les reformes de millora de l’habitabilitat i/o l’accessibilitat serà de 4.500 euros.

Poden sol·licitar aquestes ajudes els habitatges ubicats en sòl urbà del terme municipal de Maó que tenguin una antiguitat d’almenys 35 anys i no hagin estat subjecte de reformes integrals o modificacions de la façana. En aquest sentit, es subvencionaran intervencions de manteniment i millora, sense que sigui necessari Projecte Tècnic.

Les persones interessades poden consultar les bases de la convocatòria amb tots els detalls i tramitar la seva sol·licitud a través de la web www.ajmao.org, fins al dia 5 d’agost de 2021.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular