martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó informa que, després de renovar l’asfaltat de 4.050 m2 de carrer, distribuïts entre la rotonda de Fort de l’Eau, el Passeig Marítim i Av/Port de Maó, durant els pròxims dies, s’aplicaran els canvis, ja anunciats, de millora de millora de la circulació del barri de Tanques del Carme.

Aquestes accions es duran a terme per millorar el funcionament del trànsit rodat en aquesta zona, després d’haver realitzat les corresponents inspeccions i estudis al respecte, contemplats al Pla de mobilitat urbana sostenible.

S’aplicaran els canvis següents:

1. Els vehicles circularan pel passeig Marítim, en la mateixa direcció, des de Fort de l’Eau fins al carrer Barcelona. 2. Els vehicles circularan per Fort de l’Eau, en la mateixa direcció, des del passeig Marítim (aparcament de sa Punta) fins a la via de Ronda. 3. Els vehicles circularan pel carrer Sant Sebastià, en la mateixa direcció, des de la plaça Miranda fins al passeig Marítim.4. Els vehicles circularan pel carrer del Carme, en la mateixa direcció, des de Fort de l’Eau fins a la plaça del Príncep.5. Els vehicles circularan pel carrer Bellavista, en la mateixa direcció, des del carrer del Carme fins al carrer Barcelona.6. Els vehicles circularan pel carrer Madrid, en la mateixa direcció, des del carrer del Carme fins a l’avinguda Port de Maó. 7. Els vehicles circularan pel carrer Sant Joan, en la mateixa direcció, des del carrer del Carme fins al carrer Camí des Castell.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha enviat una carta informativa a tots els veïns de la zona i ha posat a la seva disposició el telèfon de la Policia Local: 971 36 39 61, per resoldre qualsevol dubte.

Així, la circulació quedarà tal com podeu veure al següent mapa:

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular