lunes, junio 5, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

El Claustre del Carme acollirà l’exposició «d’Anantapur a Maó», del 2 al 30 de juliol, que inclou les obres de diferents artistes de Menorca i de Mallorca, amb la col·laboració de la Fundació Vicent Ferrer.

La mostra es va presentar ahir al Claustre del Carme, en presència de la regidora de Cultura, Conxa Juanola, l’artista Menorquina Zulema Bagur i el comissari de l’exposició, Antoni Torres Martorell, i la representant de la fundació a Menorca, Rosa Estrella, entre d’altres.

Per la seva part, la representant de la fundació a Menorca, ha explicat que «es tracta d’un projecte únic que utilitza l’art per crear un impacte social tant a l’Índia com a les diferents seus on s’exposa aquesta mostra». «L’objectiu d’aquesta exposició és reflectir, a través de les diferents obres d’art, conceptes molt intensos sobre es quals es fan feina a l’índia com el paper de la dona o el desenvolupament de la societat»

L’artista Zulema Bagur ha mostrat la seva satisfacció per veure el resultat final d’aquesta exposició «que dóna visibilitat al projecte de la fundació Vicent Ferrer a Anantapur, especialment amb el tema educatiu a les escoles». «La meva obra està plena de colors vius i vibrants i és un homenatge de la cosa efímera de la vida allà a la India».

L’exposició compta amb la participació dels artistes: Amparo Sard, Cristina Torbellina, Doralice Souza, Pep Guerrero, Rif Spani, Samuel Almansa, Tomeu Coll i Zulema Bagur.

L’horari de visita és de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 h i de 18.00 a 21.00 h i dissabtes de 10.00 a 13.00 h

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular