viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Avui s’ha inaugurat el nou pis d’emergència social de l’Ajuntament de Maó al Cós de Gràcia, que s’ha reformat, recentment, per tal de poder oferir un servei d’acollida en casos d’emergència. Concretament, aquest habitatge donarà un servei d’acollida temporal a persones que es trobin en una situació d’emergència sobrevinguda, com pugui ser la pèrdua de l’habitatge propi per diferents motius.

Durant els darrers mesos s’han realitzat una sèrie de millores en aquest immoble per adaptar-lo a la seva nova funció. En aquest sentit, s’han repintat les parets de l’habitatge, s’han substituït diferents elements del mobiliari com els matalassos, s’ha renovat la cuina i les portes de l’habitatge i s’ha renovat la instal·lació elèctrica, entre altres actuacions. El consistori hi ha invertit una partida de 7.131 euros.

Es tracta d’una planta baixa que compta amb 97 m2 que es distribueixen entre sala d’estar, cuina, pati exterior, un bany, i dues habitacions que tenen capacitat per acollir fins a 4 persones en total.

Avui matí l’alcalde de Maó, Héctor Pons, el regidor de Serveis socials, Gent Gran i Habitatge, Enric Mas, i la tinenta d’Alcaldia de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, han visitat aquest habitatge.

El regidor de Serveis Socials ha explicat que “l’Ajuntament de Maó gestiona 6 pisos d’emergència social, dos dels quals són de titularitat municipal i que serveixen per donar resposta a aquelles situacions d’emergència social de manera sobrevinguda, per a famílies i persones residents al municipi de Maó”.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular