viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó renovarà l’asfaltat la 4.050 m2 de carrer distribuïts entre la rotonda de Fort de l’Eau, el Passeig Marítim i l’Av/Port de Maó. Les actuacions es duran a terme el dilluns 21 (rotonda de Fort de l’Eau), el dimarts 22 (Passeig Marítim) i dimecres 23 de juny (Av Port de Maó).

Aquesta actuació es farà mitjançant una partida de 63.500 euros +IVA, corresponent al pressupost municipal de l’any 2020 i que inclou, també, l’asfaltat d’un tram del carrer Miquel de Verí, entre Camí de Ses Vinyes i Sant Esteve, que es farà durant les pròximes setmanes.L’objectiu d’aquesta inversió és millorar la seguretat viària d’aquests carrers i avançar, també, en l’embelliment i la millora de la ciutat de Maó. Els trams de carrer que es renovaran presenten, tots ells, una sèrie d’imperfectes a conseqüència del pas del temps, que fan que les condicions per a la circulació de vehicles no sigui la més bona.

Per altra banda, cal assenyalar que aquest projecte se suma a la reforma integral d’una part dels carrers Ses Moreres i Bastió, el c/Sant Jordi, la reforma integral del c/Fornells, així com l’asfaltat d’una part de la Via Ronda, durant els darrers mesos.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Maó, dóna continuïtat a una política de millora dels serveis de la ciutat, que seguirà, durant aquest any 2021, amb la reforma i millora d’altres carrers a Maó. Així mateix, aquest projecte també serveix per continuar amb una política d’impuls de l’obra pública a la ciutat, com a eina per a crear activitat econòmica en empreses locals, en aquests moments de reactivació.

Per la seva part Héctor Pons ha explicat que es tracta d’unes obres «necessàries per garantir la seguretat viària i que serveixen per seguir millorant, també, la imatge que dóna la nostra ciutat, especialment, al Passeig Marítim, que és un entorn d’hotels que tenen obert tot l’any”.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular