viernes, junio 9, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’ajuda, de fins a 6.000 €, està destinada a rehabilitació de façanes, intervencions d’habitabilitat o accessibilitat, o aïllament tèrmic

Maó, 25 de maig de 2023. L’Ajuntament de Maó destina 160.000 € a una nova convocatòria de subvencions destinades a la campanya de rehabilitació de façanes i/o millora en accessibilitat, habitabilitat i eficiència energètica, denominada “Millorant ca teva, milloram Maó, 2022”.

A partir d’aquest divendres 26 de maig i fins al 6 de juliol, ambdós inclosos, romandrà obert el termini per presentar les sol·licituds, que es podran emplenar mitjançant els tràmits telemàtics de Carpeta Ciutadana, al lloc web www.ajmao.org, o presencialment, a l’OAC de l’Ajuntament.

La campanya va dirigida als edificis ubicats en sòl urbà del terme municipal de Maó (inclosos els de Sant Climent i Llucmaçanes), sempre que complesquin els requisits especificats a les bases de la convocatòria.Pel que fa a la quantia econòmica, l’ajuda serà d’un màxim de 6.000 €, en cas de rehabilitació de façana, o de 4.500 €, en cas de millores d’habitabilitat, accessibilitat i eficiència energètica.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular