martes, junio 6, 2023

Lo más destacado del mes de mayo en cifras

Cada mes el Ajuntament de Cornellà os...

Ajuntament de Maó

Maó, 31 de maig de 2023. Aquest...

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

Avui s’han presentat els programes d’activitats que se celebraran a Maó amb motiu de les festes de Sant Joan (23 de juny), Sant Pere 26, 27 de juny i 3 de juliol) i de la Mare de Déu del Carme (18 de juliol). Després d’un any ple de restriccions amb motiu de la Covid-19, aquest 2021 l’Ajuntament ha presentat una programació més àmplia que la de l’any passat, però que encara conserva algunes restriccions, tal com marca el protocol sanitari.

En aquest sentit, enguany sí que es podrà fer la tradicional crema de bujots de Sant Joan, però sense l’assistència de públic. Les persones interessades podran visitar els bujots que s’exposaran al Parc Freginal des de les 19.00 h, però hauran de sortir abans de la crema, que es farà a les 21.00 h. Posteriorment, a les 22.00 h del vespre se celebrarà un concert a càrrec de The Binigaus Band, també, al Parc Freginal.

Pel que fa a les activitats de Sant Pere, destaca el concert de dia 3 de juliol, que protagonitzaran dues bandes de música; en primer lloc actuarà la banda de Maó i, posteriorment, sonarà la banda d’Es Migjorn. Les dues actuacions tindran lloc al moll recuperat darrere els edificis de l’Autoritat Portuària de Balears. Els actes de Sant Pere inclouen, també, una demostració de vela llatina i fins a 3 navegades gratuïtes: entre Cala Figuera-Illa Plana, entre Sa Colàrsega- Illa Pinto i una navegada lliure pel Port de Maó.

Així mateix, aquest 2021 també s’amplia la programació amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu del Carme que, a més de la tradicional processó de barques, comptarà amb un concert de la Banda de Música de Maó (20.00 h) i un altre concert de Joana Pons i ses Guiterres (21.00 h).

Tots els concerts d’aquests programes tindran un aforament limitat. Les persones interessades poden consultar el programa d’activitats complet a la web www.ajmao.org

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular