martes, junio 6, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament de Maó ha presentat un programa d’activitats que inclou més d’una quinzena d’activitats amb motiu del Dia Mundial de Medi Ambient, que es commemora el pròxim dia 5 de juny. Aquesta programació, sota el títol «Estima el Medi Ambient, Feim Ciutat» començarà amb la celebració de Maó + Flors i del dia Mundial de la Bicicleta. La resta d’activitats s’estendran fins al dia 14 de juliol.

La iniciativa compta amb propostes molt diverses, que van des de xerrades, tallers o visites guiades, passant per accions de sembra d’arbres o projeccions de curtmetratges entre molts altres.

D’aquesta manera, l’Ajuntament impulsa totes aquestes accions amb l’objectiu de seguir avançant en la consciència social sobre la importància de cuidar el Medi Ambient i continuar avançant cap a un model de ciutat més responsable, més sostenible i més amable amb la natura.

Avui matí, l’alcalde de Maó, Héctor Pons, la regidora de Medi Ambient, Conxa Juanola i el regidor de Mobilitat i Jardins, Manuel Lora, han presentat aquest programa d’activitats al Parc Freginal, un dels espais verds més emblemàtics de la ciutat, on tindrà lloc, aquest cap de setmana, la celebració de Maó + Flors.

En un moment on la pandèmia de la Covid-19 centra la majoria dels esforços de les administracions públiques, és important no deixar de banda un dels reptes més importants de la societat, com és la urgència climàtica i la cura del Medi Ambient. Un fet que cobra especial importància en un territori com Menorca (Reserva de la Biosfera) i en una ciutat com Maó, que acull el centre de la Reserva; el Parc Natural de s’Albufera d’Es Grau.

Per la seva part, Conxa Juanola ha explicat que, «són diferents activitats platejades de manera molt diferent i per a públics diversos, amb la idea de cobrir totes les principals problemàtiques derivades del tema mediambiental». Així mateix la regidora de Cultura i Medi ambient ha insistit en «la necessitat de treballar per un futur que sigui garantia de sostenibilitat i de qualitat de vida per a tothom».

L’alcalde de Maó, Héctor Pons ha reiterat el compromís de l’ajuntament de Maó amb aquest tema i ha recordat que «ens trobam en una situació d’emergència climàtica declarada i, per tant, les administracions esteim obligades a continuar fent feina en la divulgació i conscienciació i promoure, també, accions dirigides a mitigar el canvi climàtic».

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular