viernes, septiembre 29, 2023

Ajuntament de Maó

NacionalAjuntament de Maó

L’Ajuntament organitza la conferència «Agenda Menorquina per l’economia del futur», a càrrec del catedràtic d’economia de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, Guillem López Casasnovas, en el marc del Pla Local de Reactivació i Transformació #Mao27. L’acte tindrà lloc el dijous dia 10 de juny a les 19.00 a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Les persones interessades a participar de forma presencial en la conferència han de confirmar la seva assistència a través de l’adreça electrònica [email protected]. L’acte també es podrà seguir en directe a través de ww.facebook.com/AjuntamentMao.

L’objectiu del Pla local de reactivació i transformació Maó 2021-2027 (#Mao27) és aconseguir una ciutat més sostenible, amable, innovadora i compromesa amb la creació d’empreses sòlides i innovadores, i amb la generació de llocs de feina de qualitat. En aquest sentit, el Pla #Mao27 té la intenció reactivar i transformar l’economia del municipi, des d’una perspectiva transversal, que permeti una recuperació real, completa i inclusiva.

En el context actual, urgeix posar en marxa propostes destinades a pal·liar els efectes econòmics que la crisi sanitària de la COVID ha tingut sobre l’economia del municipi, així com establir estratègies consistents, globals i participades.

Recordam que segueixen actius els diferents canals de participació ciutadana, habilitats per totes aquelles persones que vulguin aportar el seu punt de vista:

1??Portal de participació de la web www.ajmao.org2??WhatsApp 633 71 77 533??Telegram #Mao27

Currículum Guillem López Casasnovas: Ciutadella de Menorca (1955)

? Llicenciat en Economia (premi extraordinari)

? Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona.

? Doctor en Economia Pública per la Universitat de York (1984).

? Catedràtic d’Economia de la Univ. Pompeu Fabra des de 1992, on ha estat vicerector i degà.

? Visiting de la Univ de Stanford (1991-92)

? El 1996 funda i dirigeix el Centre de Recerca en Economia i Salut (CRES-UPF).

? Ha estat membre del consell de govern del Banc d’Espanya (2005-2017).

? És membre i col·legiat de Mèrit del Col·legi d’Economistes de Catalunya i numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.

? Des del 2007 fins al 2013 va ser president de l’Associació Mundial d’Economia de la Salut (IHEA).

? Actualment és membre del Club de Roma i de l’Institut d’Estudis Catalans (2016).

? Des del 2017 patró del Temple de la Sagrada Família.

? Ha estat distingit amb les medalles Trueta al Mèrit Sanitari el 2013, la Creu de Sant Jordi el 2016 , el Premi Ramon Llull de les Illes Balears (2011), la medalla d’or del Col·legi de Metges de Balears, de la Fundació Puigvert i el premi de Ciutadania de l’Obra Cultural Balear.

? És director de la Revista Econòmica de Catalunya

? President de la Fundació del Teatre Lliure.

? Ha servit per més d’una dècada al Consejo Asesor del Ministerio de Sanidad y Consumo, del CASOST de Catalunya, del CAREC de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

? Membre de la Comissió de Balances Fiscal de Espanya i de Catalunya, per l’avaluació de la Llei de Dependència per mandat del Congrés de Diputats.

? Actualment és membre de la Comissió Assessora per als projectes europeus de la Generalitat de Catalunya, de la Cambra de Comerç de Barcelona, del consell assessor del DTASF (departament de Benestar) per la promoció de l’autonomia i atenció a les persones i presideix el Consell Assessor de Ivàlua.

? Recentment (2021) ha sigut nomenat pel Ministeri de Hisenda de Espanya membre de la Comissió estatal per a la reforma tributària.

 

También te puede interesar

Etiquetas:

Popular